AFYONKARAHİSAR / SİNANPAŞA - Bulca Şehit Necati Yatkak Ortaokulu

Bulca Şehit Necati Yatkak Ortaokulu

Bulca Köyü Sinanpaşa/Afyonkarahisar
Vizyon
Bulca Ortaokulu olarak çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır
Misyon
Tüm öğrencilerimizin Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda çağdaş standartlarda ve bireysel özelliklerine uygun eğitim öğretim yapmalarını sağlayarak, onları mutlu bireyler olarak sosyal hayata ve üst öğrenime hazırlamak. Yetkin insana ulaşabilmek için kişinin potansiyellerini en üst seviyede kullanması, kişinin saplantı ve tutkularından kurtulması, zihinsel-duygusal ve fiziksel merkezlerini sağlıklı bir şekilde işlemesi gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle stratejik planlamamızı ve okulumuzun gelecekteki yerini ve hayalimizi bu düşünceler üzerine örgütlemiş bulunmaktayız.
Başarılar
Okulumuz 2013 SBS sınavında Sinanpaşa ilçemizde 1.olmuşur.Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. 2019 Eğitim Öğretim yılında 1 öğrencimiz Fen lisesine Gitmiştir. 1 Öğrencimiz bursluluk kazanmıştır.
08.45 BAŞLANGIÇ 15.30 BİTİŞ
Kaloriferli